Over Konnekt-it

Sonja Delbeecke

 

In onze complexe samenleving is het belangrijk om samen te werken met anderen om zo je cliënt optimaal te helpen. Door de overvloed aan informatie  is het soms moeilijk om te vinden wie en wat je zoekt. Daarom heb ik Konnekt-it opgericht.

Ik heb zelf ruim 20 jaar ervaring als hulpverlener in verschillende contexten en ken het belang van een goed netwerk. Verbinden & versterken is dan ook het motto van Konnekt-it.

Zelfstandige zorgers verbinden we met andere professionelen, o.a. via ons platform doorverwijzen.bevia onze gesloten facebookgroep en de Konnekt-it momenten. Maar ook zelfstandige zorgers verbinden met hulpzoekenden via ikzoekhulp.be

Konnekt-it investeert in het versterken van zelfstandige zorgers.

Vaak zijn zelfstandige zorgers solo-ondernemers die weinig aandacht besteden aan de aspecten die verbonden zijn met het ondernemerschap. Wij ondersteunen die zelfstandige zorger hierbij.

Of het nu gaat om de toepassing van GDPR, het uitbouwen van een rendabele praktijk, de overstap maken van bij- naar hoofdberoep, het afsluiten van de juiste verzekeringen, of andere zaken gerelateerd aan het zelfstandige zijn ... Bij Konnekt-it kan je terecht met al jouw vragen en bieden we de nodige ondersteuning aan. Onze baseline is dan ook voor zorgers van zorgers.

We hechten belang aan kwaliteit en bijgevolg zetten we ook in op opleidingen die je helpen om professioneel te groeien. We werken hiervoor samen met experten.

Vanuit Konnekt-it bieden wij met andere woorden een totaal service aan voor de zelfstandige zorgers. Op die manier willen we met ons Konnekt-it netwerk een bijdrage leveren aan kwalitatieve hulpverlening.  

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?