Coaching

Zorgen voor zorgers betekent ook ondersteuning aanbieden. Dit bieden we aan in verschillende vormen: supervisie, masterminds, 1 op 1 coaching. Lees hieronder meer over dit aanbod.

Supervisie

Heb je nood aan supervisie, dan kan je beroep doen op 1 van onze supervisoren. Je kan zowel voor individuele als groepssupervisie bij hen terecht.

Masterminds

Binnen de wereld van ondernemers zijn masterminds goed ingeburgerd en zijn succesvolle ondernemers vaak lid van 1 of meer vaste mastermind groepen.

Binnen de wereld van zelfstandige hulpverleners is dit echter onbekend. Toch zijn er heel wat psychologen, psychotherapeuten, coachen, .. werkzaam als (solo-)ondernemer en missen ze collega-zelfstandigen waarmee ze kunnen brainstormen, reflecteren, …Vanuit Konnekt-it willen we hier een antwoord op bieden en organiseren we masterminds. Klik hier voor meer info.

Coaching

Heb je nood aan ondersteuning, brainstorming, reflectie over jezelf als zelfstandige en je praktijk en doe je dit liever in een 1 op 1 gesprek, dan is ons coaching-aanbod iets voor jou. 

Contacteer ons voor meer info.

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze opleidingen, blogs en tips ontvangen?